De Infograaf is expert in Visuele Content Marketing en zorgt met behulp van diverse innovatieve marketing tools voor meer rendement uit al uw marketing uitingen. Wij zorgen ervoor dat uw boodschap in één oogopslag helder wordt, brengen complexe concepten tot begrijpbare beelden en transformeren ingewikkelde rapporten tot overzichtelijke conclusies.

Het team van de Infograaf denkt mee in de bredere doelen van uw marketing. Zo beseffen wij dat u onze graphics op meerdere platforms wilt delen en passen wij de visuals hierop aan qua groote, afmeting en de hoeveelheid tekst. Hierdoor hebben onze visuals de optimale impact op bijvoorbeeld social media.

Ook geven wij diverse tips rondom het gebruik van microcontent op social media, het gebruik van bewegende infoGIFS, manieren om met visuals hoger in rankings te komen en nog veel meer!

De Infograaf creëert allerlei verschillende vormen van visuals, van eenvoudige, losse graphics tot uitgebreide en overtuigende infographics tot duidelijke uitleganimaties. Benieuwd naar wat visuals voor u kunnen betekenen? Neem contact op met uw eigen Infograaf voor de mogelijkheden!


MarCom tips

Bent U geïnteresseerd in Visual Content Marketing of wilt u gewoon meer leren over dit onderwerp? Meld u dan aan voor onze tips en haal meer uit uw marketing! Leer mij meer!