Samen maken wij het verschil

De Infograaf is een expert in visuele overtuigingskracht. Ons team denkt met u mee om samen uw boodschap te verhelderen, klanten aan te zetten tot actie en om meer rendement te genereren. Deze aanpak onderscheidt ons van onze concurrentie en helpt u om de meeste impact te behalen met uw visuals! De weg naar een mooie Infographic of Animatie is bij ons heel eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is contact op te nemen, en wij helpen u graag verder!

Gewone bureaus maken mooie plaatjes, precies hoe u ze wilt hebben.


Goede bureaus denken met u mee om complexe verhalen duidelijk om te zetten in visuals en maken vervolgens pakkende afbeeldingen.


Geweldige bureaus bedenken samen met u de beste manier om complexe verhalen te vertalen in visuals, creëren duidelijke en overtuigende graphics en animaties en denken vervolgens met u mee hoe uw visuals gedistributeerd kunnen worden om het maximale te bereiken. Kortom, de Infograaf!

Partners

Bij de Infograaf werken wij graag samen met onze partners om samen met u het maximale uit uw visuals te kunnen halen. Zo hebben wij diverse kennispartnership met onder andere: 

SPREO, specialist in Growth Marketing Execution, om uw visuals op een zo goed mogelijke manier te verspreiden en om met deze de meeste impact te behalen.

Debatrix, specialist in debatteren en overtuigen, om onze graphics en animaties zo overtuigend mogelijk te maken.

Zelf een geweldige schets gemaakt? Ook dan kunt u bij ons terecht. Via onze partner Drelfy wordt deze schets voor u uitgewerkt, precies zoals u deze zelf in gedachten heeft!
Oorsprong en edelstand

De Infograaf heeft een edele stamboom. Zo waren er voor de Infograaf al meerdere andere ‘graven’, zoals de cartograaf, de stenograaf en zelfs de fotograaf. Deze bestonden allemaal al voordat de Infograaf tot de edelstand werd verheven. Waar de eerdere graven werden overgeworpen door technologische revoluties is bij de Infograaf het omgekeerde waar. De Infograaf gedijt juist door nieuwe technologie en ziet kansen voor haar klanten om nog meer moois te maken en dit moois de wereld rond te sturen.

Revolutie!

Ontdek hoe mensen die met de Infograaf werken de technologische revolutie juist omarmen om hun klanten beter te bereiken.

Vive la Revolution!