Visuele Proposities

Bij een Visuele Propositie vertalen vertalen wij uw aanbod naar een mooie en overtuigende infographic of animatie. In marketing termen omvat een propositie het totaal aanbod naar de kerngroep toe. Het gaat dus om zaken als de product omschrijving, het prijsbeleid, de extra’s rondom de dienst of het product, het klantenretentieprogramma, etc. Door middel van visuals kunt u uw propositie duidelijker naar uw klanten overbrengen.

De Infograaf helpt u om uw propositie helder en overtuigend neer te zetten met behulp van een geweldige infographic of animatie. Zo kunt u uw aanbod verspreiden via een mooie Infographic met microcontent of door middel van een duidelijke animatie.

Bekijk onze voorbeelden!


Wuvio Chemicals wil haar product niet alleen op basis van milieu en veiligheidseisen verkopen. Zij wil de onderliggende businesscase invoelbaar maken voor haar (eind)klanten.. Lees meer.

Voor Debatrix hebben we een mooie proces Infographic gemaakt ter illustratie van haar nieuwe dienst: Slidecoach. In deze Infographic worden de diverse stappen van de dienst op een heldere en leuke manier uitgelegd.. Lees meer.